Kuoro

Forssan Naiskuoro on Forssan Wahren-opiston virkeä ja värikäs kuoro.

Meidän kuoro

Forssan Naiskuoro on Forssan Wahren-opisto virkeä ja värikäs kuoro. Eri-ikäisistä naisista koostuvalla ryhmällämme on monipuolinen ohjelmisto: perinteistä, klassista ja myös viihteellistä musiikkia.

Kuorossamme laulaa

Päivitetty 20.9.2022

Ykkössopraanot
Sanna Ahlqvist
Kaija Norbäck
Kirsti Nyström
Eeva-Liisa Saneri
Pia Vanha-Similä
Kakkossopraanot
Pirjo Hirsimäki
Heidi Pihkala
Liisa Puputti
Marja-Liisa Rasila
Inga Sirkesalo
Soile Vainio
Ykkösaltot
Tuija Lietu
Raili Mahlamäki
Tuula Talikainen
Kakkosaltot

Irmeli Filppula
Arja Hovila
Helena Turunen

Kuvia

Meidän kuoron kuvia ja tunnelmia.

Kuoron johtaja

Kuoromme johtaja Natalia Maltizova on syntynyt Pärnussa, Virossa, jonka musiikkioppilaitoksessa hän aloitti musiikinopintonsa. Hän täydensi opintojaan myöhemmin, Pietarin konservatoriossa, josta hän valmistui kuoronjohtajaksi erinomaisin arvosanoin. Maltizova on johtanut Pietarin musiikkiopiston kuoroja ja konsertoinut niiden kanssa mm. Venäjällä, Virossa ja Suomessa.

Natalia Maltizova muutti vuonna 1992 Suomeen, Muonioon, missä hän toimi kolme vuotta musiikinopettajana. Lounais-Hämeen musiikkiopiston ja Forssan aikuisopiston yhteiseksi kuoronjohtajaksi Maltizova valittiin vuonna 1995. Natalia Maltizova johtaa Forssan Naiskuoron lisäksi muita musiikkiopiston ja Wahren-opiston kuoroja: Nuorisokuoro Kuhankeittäjiä, Forssan Kamarikuoroa ja Viihdekuoro Kehriä.

Natalia Maltizova on palkittu työstään monin huomionosoituksin. Näistä esimerkkinä Forssan Vapaan sivistystyön taidepalkinto sekä Hämeen Taidetoimikunnan Pro Arte Tawastica -tunnustus taiteen ja kulttuurin hyväksi tehdystä työstä.

Natalia Maltizova

Kuoron johtaja